Graeca

When war began.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Kennis

Ga naar beneden 
AuteurBericht
De Goden
Admin
avatar

Aantal berichten : 56
Registratiedatum : 17-11-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Kennis   do nov 18, 2010 9:45 pm

Level 1

Gefeliciteerd. Athena heeft jou benoemd tot Kennismeester. Je kunt nog niet veel, maar je bent wel erg slim. Je weet alles wat er op de middelbare school aan je geleerd hebt en je zou met nul fouten af kunnen studeren. Op de één of andere manier krijg je het voor elkaar om een bol te maken en die weg te schieten. Hij zal 10 meter ver komen met de kracht van een stuiterbal.

Level 2

Ja! Een level omhoog. Je kennis is toegenomen. Sommige mensen zeggen dat je al meer weet dan het Orakel. Je bent gewoon superslim en weet alles over de aarde onder je voeten. Maar alleen over de aarde onder je voeten. Met je kennis ben je in staat om de bollen 20 meter verder en harder te schieten. Het lukt je ook om kleine voorwerpen te laten bewegen. Denk hierbij aan de grootte van een kopje.

Level 3

Nog een level. Je hoofd begint een beetje uit te puilen. Je bollen zijn tot het uiterste ontwikkeld. Je weet nu alles over het water waar je in zwemt. Alles over de aarde onder je voeten en het water waar je in zwemt. Ik zou me eens verdiepen in de kunst van de Panto-Mime. Met een paar handbewegingen lukt het je dan om een onzichtbaar touw n elkaar te zetten. Ook kun je kopieën maken van dingen ter grootte van ee steen. Let erop, deze dingen moeten levenloos zijn. Ook kan je nu levenloze dingen ter grootte van een stoel laten zweven en levende wezens ter grootte van een egel.

Level 4

Je bent al een eind op weg. En weer is je kennis toegenomen. Je weet nu alles over de luch om je heen. Alles over de aarde onder je voeten, het water waar je in zwemt en de lucht om je heen. Met behulp van de Mime kan je nu wapens gaan maken. Niet veel groter dan een dolk, maar ze zijn wel even stevig als een echt wapen. In deze fase kies je een kleur. Deze kleur zullen al jouw creaties voortaan hebben. Hiervoor waren ze nog te zien in alle kleuren van de regenboog, nu is het er nog maar één. Je kan nu tafels kopiëren en kleine wezens ter grootte van een egel. Je kan zelfs beginnen met het laten zweven van een tafel en levende wezens ter grootte van een hond.

Level 5

Je krachten beginnen sterk te worden. En toch blijft je kennis groeien. Je weet nu alles over de natuur waar je in leeft. Alles over de aarde onder je voeten, het water waar je in zwemt, de lucht om je heen en de natuur waar je in leeft. Je mime-wapens kunnen uitgroeien tot een pijl en boog of een groot zwaard. Je kan ook gaan proberen gedachten te lezen. Het zal niet meteen lukken en je zult na een paar seconden uit de gedachten worden gegooid, maar oefenen baart kunst. Je kan honden en bomen kopiëren en je kan beginnen met het laten zweven van mensen en koelkasten. (Die hadden ze toen nog niet, maar zo groot moet het ongeveer zijn)

Level 6

Je bent er bijna. En nog steeds groeit je kennis. Groeit je hoofd niet ook al? Je weet nu alles over het verwoestende vuur. Alles over de aarde onder je voeten, het water waar je in zwemt, de lucht om je heen, de natuur waar je in leeft en het verwoestende vuur. Met mime kan je nu zelfs een morgenster maken. Je kan nu rustig rond wandelen door iemands gedachten gang. Je kan jezelf kopiëren en laten zweven. Voor de rest kan je levenloze dingen van alle grootten laten zweven.

Level 7

Wauw. Weinig zijn zover gekomen. Je bent de Alleswetende. Je weet alles. Van de aarde onder je voeten, tot in het tiende melkwegstelsel linksaf voorbij de Gele Maan achter de sterrennova. De mensen zeggen dat je gelijk staat aan de goden en centauren. Je bent in staat om olifanten te laten zweven en te kopiëren. Je kan je eigen gedachten in die van een ander plaatsen en daar de gedachten en acties over nemen. Van binnen uit kan je iemand nu vernietigen. Je zult om raad gevraagd worden voor hulp of gevreesd door je te grote hoofd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://graeca.actieforum.com
 
Kennis
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Graeca :: Graeca :: Krachten-
Ga naar: