Graeca

When war began.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Ayla's '' landgoed''

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ayla Eden
Level 1
avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 29-11-10

BerichtOnderwerp: Ayla's '' landgoed''    di nov 30, 2010 12:32 am

Als je omhoog kijkt, vanaf het dal, ( als je op een open plek staat ) zie je naast een klif een heel stelsel, met enorm veel planken en trappetjes gebouwd staan, als je van dichterbij zou kijken zou je zien dat naast het klif een enorm plateau was gebouwd, met daarop een huis. Voor je bij het huis bent, ben je al meer als duizend traptreden opgeweest als je vanuit het dal komt. Als je vanaf het klif komt kun je zo op het plateau stappen, het klif is zo'n 4 voetbalvelden groot in de breedte, in de lengte nog geen 20 meter. Je kan alleen op de klif komen als je de trap beklommen hebt, aangezien het huis ervoorstaat, komt er eigelijk niemand anders al Ayla op de klif. Het dal is een klein bos, met een meertje, ook groeien er veel felgekleurde bloemen.

regels :
er is genoeg ruimte, iedereen is welkom
er word niet gescholden en ook niet gevochten.
je mag niet het huis in !
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Narcissus
Level 3
avatar

Aantal berichten : 225
Registratiedatum : 24-11-10
Leeftijd : 30
Woonplaats : Anitochië

BerichtOnderwerp: Re: Ayla's '' landgoed''    di nov 30, 2010 9:19 pm

Narcissus vloog over 'Het Dal' waar bijna niemand overheen durfde te klimmen, maar hij kon er makkelijk komen met Zefiros. Dus ging hij maar eens kijken wie die nieuwe bewoner van de bergen is. Narcissus keek een beetje rond vanaf Zefiros, hij zag een groot huis met een enorme klif ervoor. Dat moest het zijn dacht hij. Zefiros zei hem dat er een open plek was beneden bij de klif, maar dat zou ze weer uren duren voordat ze naar boven konden klimmen. Die duizenden treden zou hij liever niet beklimmen. Dus ze zochten een kleine plek om te landen op de berg waar het huis stond. Je kunt natuurlijk niet voor de deur landen dacht Narcissus. Dat zou onbeleefd zijn tegen een nieuwe dorpeling. En daar zag hij een kleine open plek, precies groot genoeg voor Zefiros. Hij vertelde het aan Zefiros, en hij vloog cirkelend naar de open plek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayla Eden
Level 1
avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 29-11-10

BerichtOnderwerp: Re: Ayla's '' landgoed''    za dec 04, 2010 3:15 pm

'' Ayla, kijk hier eens naar '' zei darrel terwijl hij richting een felgele kikker liep. '' Dat is een Phyllobates terribilis dat is de giftigste kikker ter wereld tot nu toe bekend'' zei ayla. Ze haalde een potje uit haar tas, en duwde met de deksel, zonder ene vorm van angst, tegen de kikker aan, waardoor hij in het potje terechtkwam. Ze deed het deksel waar gaatjes inzaten in haar tas. Er zaten blijkbaar nog meer kikkers in de tas, want toen de felgele kikker in de tas werd gedaan begonnen ze allemaal te kwaken. Darrel grijnsde, en ayla keek hem vrolijk aan. Ze liepen verder door het dal, ayla plukte wat paddenstoelen, en even later ging ze op darrel zitten. Lily vloog hoog door de lucht, ze was op jacht, ze had de opdracht gekregen een konijn te vangen, maar door het vreemde miezerende weer, waren de konijnen weggebleven. Ayla floor op haar handen, en de ekster zat bijna gelijk op haar schouder, gezamelijk liepen ze de trap op, waarna darrel enorm hard ( je kon zijn dat darrel heel sterk is )de trap op begon te rennen, binnen 9 minuten waren ze boven.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayla Eden
Level 1
avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 29-11-10

BerichtOnderwerp: Re: Ayla's '' landgoed''    zo dec 05, 2010 2:28 am

Ayla sprong van darrel af en liep het houte plateau op, het begon licht te kraken, maar daar besteedde ze maar weinig aandacht aan. Ze liep richting de deur van haar huis, en maakte hem met een zwaai open, en liep naar het grote, aquarium dat aan de rechterkant van de kamer stond. Ze opende haar tas, en alle kikkers begonnen met kwaken, ook de kikkers die in het aquarium zaten begonnen te kwaken. Ayla pakte een bakje, waar een groene kikker in zat, en hield haar armen in het aquarium, waardoor het bakje nu onder water zweefde, het bakje loste op en de kikker zwom in het aquarium rond. '' Ik zei toch dat het een goede uitvinding was darrel '' schreeuwde ze naar de centaur die in de keuken de kamelion aan het voeren was. '' Liefje, en als je nou in het water valt ? Dan zijn al je kikkers weg '' zei hij op een rustige en lieve toon, die ayla niet van hem gewend was. Ayla kreeg een rode blos op haar gezicht, darrel zag het en kwam naar haar toe, ze pakte allebij een bal en deden ze in het water. Toen ayla nog een bal wilde pakken raakte ze de hand van darrel aan, ze keken elkaar vlug aan en trokken hun hand snel weg, ayla werd rood, en darrel liep vlug weer naar de keuken waarbij hij twee kastjes omgooide. Ayla lachte, '' darrel je bent te lief '' . De centaur kreeg een rood-rose kleur en keek haar vrolijk aan. '' Jij bent ook lief ayla , en ooit zal ik je nog wat moeten vertellen. '' Wat dan ? '' vroeg ayla enigsinds nieuwschierig. '' Ik vertel het wel als de tijd daar is '' zei darrel met een intellectuele stem die ayla lied lachen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Narcissus
Level 3
avatar

Aantal berichten : 225
Registratiedatum : 24-11-10
Leeftijd : 30
Woonplaats : Anitochië

BerichtOnderwerp: Re: Ayla's '' landgoed''    do dec 09, 2010 1:05 am

Narcissus keek observerend om zich heen. Hij zag voornamelijk bomen, maar er was ook een kleine pas tussen de bomen. Veel te klein voor Zefiros natuurlijk daarom zei Narcissus maar "Zefiros ga maar boven me vliegen, dan roep ik je waarneer ik weer een open plek vind." zei hij vriendelijk tegen zijn draak. Met die woorden liep hij samen met Elessar tussen de bomen door, de vogels floten gezellig zoals gewoonlijk. Wat een vredig oord dacht Narcissus vrolijk. Na een tijdje te hebben gelopen kwam hij bij een huis. Dat was het huis van het nieuwe meisje dacht hij meteen. Het was precies zoals hem verteld was. "Zefiros" riep Narcissus en hij floot. Hier is ruimte om te landen." Rustig liep Narcissus naar de deur van het gigantische huis en klopte aan, hij hoorde mensen praten dus er zou wel iemand moeten zijn. Anders zou hij wel heel doof moeten zijn. Narcissus was heel erg goedhorig dus er was gewoon iemand binnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Ayla's '' landgoed''    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ayla's '' landgoed''
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Graeca :: De Stadstaten :: Marathon, Olympia en Sparta-
Ga naar: