Graeca

When war began.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Vuur

Ga naar beneden 
AuteurBericht
De Goden
Admin
avatar

Aantal berichten : 56
Registratiedatum : 17-11-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Vuur   do nov 18, 2010 7:35 pm

Level 1

Gefeliciteerd. Hestia heeft jou benoemd tot Vuurmeester. Je bent in staat om kleine vuurbollen tien meter in het rond te slingeren, die helaas niet harder aan zullen komen dan een stuiterbal. Ook kan je spelen met vlammetjes, die, kleine maar pijnlijke, brandwonden kunnen aanbrengen op je tegenstander. Ook kan je natuurlijk dingen aansteken.

Level 2

Ja! Een level hoger. Je vuurbollen vliegen nu in het rond als een hardgetrapte voetbal. En ze komen nu ongeveer 20 meter ver. Je vlammen zijn nu al een stuk groter en je kan enkele lichaamsdelen even laten vlammen, om pijnlijke wonden te maken. En een kleine plant kan je nu binnen enkele seconden verbranden tot as.

Level 3

Nog een level. Je vuurbollen zijn tot het uiterste ontwikkeld en kun je in het wilde weg rond schieten. Je kan nu planten ter grootte van een struik binnen enkele seconden laten vergaan tot as. Dit kan je nu ook bij levende wezens ter grootte van een worm. Het zal je ook lukken om krachtige vuurstralen uit de palm van je hand te sproeien. Er krachtig zijn ze nog niet, maar je zult je tegenstander tijdelijk uit evenwicht brengen.

Level 4

Je bent al een eind op weg. En hier, uniek, zul je moeten kiezen. Ga voor slecht en gebruik je vuur voor gevechten of moord. Of ga voor goed en gebruik je vuur als een heelmeester. Je kan hierna niet meer afwijken van het pad dat je gekozen hebt. Doe je dat, dan raak je het vuur kwijt en stel je Hestia teleur.
Goed
Je vuur zal wit worden. Je zal het gaan gebruiken als een warme energiebron. Je oude kunstjes verdwijnen niet, maar ze zullen ook niet meer in kracht toenemen. Ga geen enkel gevecht aan en gebruik je vuur alleen ter verdediging. Jouw vuur kan je nu gebruiken voor het koken van kruidenthee en genesende dranken. Als je met dit vuur kookt, zal degene die het drinkt genezen van zijn ziekte. Echter, ziektes als de pest zijn nog te groot voor je. Houd het voorlopig maar bij griep en koorts.
Slecht
Jouw vuur zal mensen bescherming bieden tegen het kwaad (of tegen het goede). Je kan een boom binnen een paar seconden in een hoopje as veranderen. Zelfs kleine zoogdieren als muizen en eekhoorns krijgen ditzelfde effect. Bij grotere dieren en ook bij mensen krijg je het voor elkaar om vanbinnenuit iets weg te branden. Dit zal niet meer zijn dan een stukje vlees. Aders en botten lukken nog niet.

Level 5

Je krachten beginnen sterk te worden.
Goed
Verbrand het gras op een stukje grond en voor eeuwig zal het vruchtbaar zijn. De kruiden die jij daarop kweekt zijn de beste van de wereld. Je kan iemand met jouw vuur nu redden van bevriezing of onderkoeling. Je waaklichtjes zullen oplaaien als iemand je nodig heeft, dus kan je daar dan direct naar toe snellen. Een ernstige griep, een verkoudheid of een kneuzing kan je nu ook genezen met kruidendranken, gekookt op jouw vuur.
Slecht
Je kan nu een kleine tuin binnen een seconde af laten branden. Uit de as zal nooit meer iets herrijzen. Je kan nu je hele boven of onderlichaam laten vlammen voor enkele minuten. En vanbinnen kan je nu bij iemand een klein stukje ader wegbranden. Het zal niet veel zijn en het is zo weer genezen, maar het doet vreselijk veel pijn.

Level 6

Je bent er bijna.
Goed
Jouw kruiden kunnen nu zelf de pest en malaria aan. Je kan stukken grond ter grootte van weilanden verbranden en de as zal het voor eeuwig vruchtbaar maken. Ook kan je beginnen aan de genezende vuurwolk. Als je dit rond iemand blaast, geneest die van zijn pijn. Alleen het is erg zwak en de kans dat je dit kan voor je level 7 bent, is miniem.
Slecht
Je kan beginnen aan de vuurwolk. Een wolk van allemaal kleine vonkje die schroeiplekjes achterlaten op je tegenstander. Helaas is deze wolk zwak en de kans dat je het onder de knie krijgt voor je level 7 bent, is miniem. En je kan nu een heel bos binnen een paar seconden in vlammen zien opgaan.

Level 7

Wauw. Weinig zijn zover gekomen.
Goed
Jij bent de Meester of de Meesteres met het Helende Vuur. Je hebt nu genoeg kracht om een volledig land in vlammen op te laten gaan en uit de as een land te laten herrijzen dat vruchtbaar is tot in de eeuwigheid. Je kruiden kunnen zelfs geestelijke stoornissen genezen en je vuurwolk heeft zijn volle kracht bereikt. Je zult geëerd worden om je goede daden.
Slecht
Jij bent de Meester of de Meesteres van het Vuur. Je kunt volledige steden in vlammen op laten gaan en kan een mens binnen een seconde verbranden. De meesten zullen je vrezen, wegens je gruwelijke moorden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://graeca.actieforum.com
 
Vuur
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Graeca :: Graeca :: Krachten-
Ga naar: