Graeca

When war began.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Duister

Ga naar beneden 
AuteurBericht
De Goden
Admin
avatar

Aantal berichten : 56
Registratiedatum : 17-11-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Duister   vr nov 19, 2010 10:52 pm

Level 1

Gefeliciteerd. Hades heeft jou benoemd tot Mede-Heerser over de Duisternis. Je kan duisterbollen maken en die 10 meter in het rond schieten met de kracht van een stuiterbal. Ook kan je een klein beetje licht weg nemen. Dit klinkt vaag, maar in een verlichte ruimte, kan je het iets donkerder maken. En je kan jezelf hullen in duisternis, zodat je iets minder zichtbaar wordt. Je blijft nog steeds erg zichtbaar, maar je wordt een stuk vager.

Level 2

Ja! Een level hoger. Jouw duisterbollen komen nu 20 meter ver en gaan al stukken harder. En het begint al een klein beetje te schemeren als jij het donkerder maakt, maar het lukt alleen nog maar in een huis. Je bent nu zelf een schim, als je jezelf hult in duisternis. Je kan ook proberen een duisterbol te laten ontploffen, maar het is niet gegarandeerd dat het lukt.

Level 3

Nog een level. De duisterbollen zijn tot het uiterste ontwikkeld en kunnen in het wilde weg worden rondgeschoten. Je kan een kamer nu zo donker maken, dat het lijkt of er maar 1 kaars brandt. Je duisterbollen ontploffen nu echt en zijn in staat om iemand omver te blazen. Je kan ook duisterboomerangs maken, ze zijn niet scherp, maar ze komen al 10 meter ver.

Level 4

Je bent al een eind op weg. De ontpoffingen die je nu maakt, blazen iemand 5 meter achteruit, als die niks doet. Je kan een huis nu volledig donker maken, zodat niemand nog een hand voor ogen ziet. Je duisterboomerangs zijn scherper geworden en komen 20 meter ver, voor ze terugkomen. Je kan ook duisterlinten maken. Als je die om je tegenstander heen wikkelt, zal die even vervult zijn van slechte gedachten. Maar dit lint is nog makkelijk te doorbreken.

Level 5

Je krachten beginnen sterk te worden. Jouw ontploffingen blazen nu iemand 10 meter achteruit. De boomerangs komen nu 50 meter ver. Je lint is sterker geworden en je kan buiten ook licht weg nemen. Een klein beetje maar. Je bent nu haast onzichtbaar als je jezelf in duisternis hult. Je krijgt ook af en toe tekenen te zien van een vreemde weg, maar daar besteedt je verder geen aandacht aan.

Level 6

Je bent er bijna. Jouw lint is onbreekbaar geworden, maar houdt niet zo lang stand. Je kan het nu buiten laten schemeren en je kan een soort manen maken, maar deze verspreiden duisternis. Aan het eind van de vreemde weg zie je een poort en achter die poort zie je duisternis. Maar je weet nog niet wat het is en je kan de weg niet inslaan.

Level 6

Wauw. Weinig zijn zo ver gekomen. Jij bent de Meester of de Meesteres van het Duister. Je kan jezelf helemaal onzichtbaar maken en je kan dag veranderen in nacht. Als je het zo willen, zelfs zomer in winter. Je bent nu in staat tot speciale opdrachten van Hades, die je nu kan bezoeken in de Onderwereld. Je kan een klein leger van doden maken en de manen die jij mee laat zweven brengen slechte oogsten en verderf. De mensen zullen je vrezen, je bent een gelijke van Hades. Maar dat is toch immers je lot. Laat de lageren maar vechten en baan jezelf een weg naar de Olympus.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://graeca.actieforum.com
 
Duister
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Graeca :: Graeca :: Krachten-
Ga naar: