Graeca

When war began.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Liefde

Ga naar beneden 
AuteurBericht
De Goden
Admin
avatar

Aantal berichten : 56
Registratiedatum : 17-11-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Liefde   vr nov 19, 2010 8:55 pm

Level 1

Gefeliciteerd. Aphrodite heeft jou benoemd tot Liefdesmeester. Jij kan kleine bollen maken, die je tien meter ver kan schieten, en die ervoor zorgen dat jouw tegenstander even niet van plan is om je aan te vallen. Je kan ook kleine prikkels toebrengen in een verliefd stel, waardoor ze nog meer verliefd worden, of elkaar iets meer gaan haten.

Level 2

Ja! Een leven hoger. De liefdesbollen gaan nu twintig meter ver en kunnen iemand liefdesverdriet brengen. Even is je tegenstander van slag en valt niet aan. De kleine prikkels die je toe kan brengen, worden heviger. De twee personen worden zo verliefd, dat ze meteen willen trouwen, of ze haten elkaar zo erg dat ze een tijdje uit elkaars buurt blijven. Je kan rozen laten groeien, later zullen deze van waarde zijn. Ook kan je kleine dieren verliefd op elkaar laten worden.

Level 3

Nog een level. Je liefdesbollen zijn klaar. Ze kunnen iemand pijn, blijheid en zwakte brengen. Met zwakte bedoelen we, dat diegene even een zwak voor jou heeft, maar daarom uit jouw weg gaat en alles toelaat wat je met hem of haar wil doen. Je kan dieren met dr grootte van een das op elkaar verliefd laten worden. Eén dezer dagen ontvang je een pijl en boog. Liefdespijlen natuurlijk. Je kan er nog niet veel meer. Alleen wezens van de voorgenoemde grootte smoorverliefd maken op elkaar of, als ze groter zijn, gewoon veel liefde laten voelen.

Level 4

Je bent al een eind op weg. Je kan iemand inwikkelen in liefde. Dat doe je door rozen om iemand heen te laten wikkelen. De bloemen zullen hem dan verliefd maken, zolang hij erin zit. Maar je kracht is nog niet sterk genoeg en je tegenstander heeft nog iets aan wilskracht over. Je liefdespijlen maken nu kleine herten verliefd en je kan getrouwden laten scheiden.

Level 5

Je krachten beginnen sterk te worden. Jouw rozen zullen een geur verspreiden die degene die dat opsnuift, verliefd maakt op de eerste die hij ziet. Je hebt de macht om allerlei liefdesdrankjes te maken. Er is ook een drankje, waar je je pijlen in moet dopen, om anti-liefde te verstrooien. Je kan dieren zo groot als een edelhert verliefd laten worden. Je kan zelfs liefdesartikelen, bossen bloemen, dozen bonbons, zegenen, zodat de ontvanger meteen smelt voor de verzender.

Level 6

Je bent er bijna. Iemand hoeft alleen maar naar jouw rozen te kijken en die wordt verliefd op de eerste die hij of zij ziet. Jouw liefdesdrankjes zijn haast niet meer te verbeteren. Je kan nu alles doen om verliefden bij elkaar te brengen, alleen de dood is nog te ver gezocht. En je liefdespijlen zullen mensen nog niet smoor maken.

Level 7

Wauw. Weinig zijn zover gekomen. Jij bent de Meester of de Meesteres van de Liefde. Uit het hele land zullen mensen naar jou toe komen voor liefdes adviezen. Je kan geliefden bij elkaar brengen met een macht die zelfs de dood overschrijdt. Jouw liefdespijlen maken alles wat geraakt wordt verliefd en je kan de natuur zo verleidelijk maken, dat als twee mensen elkaar daar ontmoeten, ze op slag verliefd zijn. Mensen eren je en zien je als het evenbeeld van Eros (Cupido). Maar denk altijd na, liefde kan ook lijden tot verdriet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://graeca.actieforum.com
 
Liefde
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Graeca :: Graeca :: Krachten-
Ga naar: