Graeca

When war began.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Aarde

Ga naar beneden 
AuteurBericht
De Goden
Admin
avatar

Aantal berichten : 56
Registratiedatum : 17-11-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Aarde   vr nov 19, 2010 5:55 pm

Level 1

Gefeliciteerd. Demeter heeft jou benoemd tot Aardmeester. Je kan meteen beginnen met kleine stenen in het rond te gooien. Geen kiezels, die zijn te klein. Gewoon stenen. Ze komen 10 meter ver en gaa met de kracht van een stuiterbal. Ook kan je de aarde even laten beven, maar meer dan alleen even wankelen zal je tegenstander niet doen.

Level 2

Ja! Een level hoger. Je kan nu grotere stenen sturen en verder rondschieten. Iets van 20 meter ver. Je kan de aarde ook sterker laten wankelen, zodat je tegenstander geheid omvalt. Je kan stukken aarde laten bewegen en je kan je handen bedekken met een sterk aardeharnas.

Level 3

Nog een level. Je kan nu stenen van alle grootten in de wilde weg rond schieten. En kleine rotsen moet toch ook lukken. Je kan de aarde nu hevig laten trillen, zodat niet stevig staande dingen om zullen vallen. Je kan ook gaan werken met aardplaten. Kleine plaatjes die je kan laten zweven en 10 meter in het rond kunt schieten. Over dat aarde bewegen, je kan de grond een beetje vervormen. En ja kna gaan proberen kiezels te sturen. Deze zijn moeilijker en kleiner dan stenen, maar ze maken venijnige blauwe plekjes.

Level 4

Je bent al een eind op weg. Je kan nu rotsen laten zweven die even groot zijn als jijzelf en kan ze 20 meter ver schieten. Je kan kleine, tijdelijk, maar krachtige aardbevingen veroorzaken. Houten huizen zullen er door instorten. Je kan kiezels nu zonder problemen sturen, dus kan je je nu op modder trainen. Dit is meer vloeibaar dan dat het aarde is, dus je moet bewegen als een Watermeester. Maar je kan er kleine, stevig golven mee maken.

Level 5

Je krachten beginnen sterk te worden. Je kan rotsen laten zweven die 2 keer zo groot zijn als jijzelf. Je aardbevingen laten nu ook huizen van leem in storten. Nu je modder en kiezels kan sturen, kan je je gaan richten op zand. Deze kleine korrels zijn zo moeilijk te sturen, dat je heel veel moet oefenen voor je het kan. Maar dan kan je krachtige zandgolven maken. Je kan je hele onderlichaam nu bedekken met een harnas van aarde. Of je hele bovenlichaam natuurlijk. Je kan stukken aarde van 1 vierkante meter 5 meter weg laten zakken en de platen die je stuurt zijn ook al stukken groter en sterker.

Level 6

Je bent er bijna. Je kan nu een rots laten zweven en schieten die 5 keer zo groot is als jijzelf. Jouw aardbevingen laten huizen van baksteen ook in elkaar storten en je kan je hele lichaam bedekken met aarde, maar niet het hoofd. Je kan platen laten zweven die zo groot zijn, dat er een olifant op kan staan. Je beheerst nu zand, modder en kiezels en je kan proberen er monsters van te maken, die voor jou vechten. Ook kan je het zand omhoog gooien en verspreiden, zodat je een stofwolk krijgt. Helaas zijn deze korrels te klein voor je om te kunnen sturen. Je kan aarde van 10 bij 10 meter weg laten zakken, tot 10 meter diep.

Level 7

Wauw. Weinig zijn zover gekomen. Je bent de Meester of de Meesteres van de Aarde. Je kan jezelf helemaal bedekken met aarde, kan zelfs bergen verzetten en jouw aardbevingen doen hele landen sidderen. Je kan ongeveer een vierkante kilometer grond weg laten zakken. Zelfs het moeilijke zandstof kan je sturen. En je kan een gemixt monster maken van modder, zand en kiezels. Je zult geëerd worden voor je kracht, maar er zijn ook mensen die jou alle aardrampen wijten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://graeca.actieforum.com
 
Aarde
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Graeca :: Graeca :: Krachten-
Ga naar: