Graeca

When war began.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Bliksem

Ga naar beneden 
AuteurBericht
De Goden
Admin
avatar

Aantal berichten : 56
Registratiedatum : 17-11-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Bliksem   vr nov 19, 2010 3:33 pm

Level 1

Gefeliciteerd. Zeus heeft jou benoemd tot Bliksemmeester. Je kan kleine bliksemschichten in het rond gooien. Ze komen 10 meter ver en zijn niet in staat om iemand te elelktocuteren, maar geven je tegenstander wel een kleine steek. Je kan ook kleine filtsen maken, die je tegenstander even verblinden. Kleine dieren ter grootte van een eekhoorn kan je wel al elektrocuteren.

Level 2

Ja! Een level hoger. Je bliksemschichten zijn nu groter en krachtiger, maar kunnen nog steeds geen mensen elektrocuteren, maar ze gaan al 20 meter ver. Je flitsen zijn nu nog feller en zullen voor een langere verblinding zorgen. Elektrocuteren kan bij de grootte van een das. Ook kan je nu bliksembollen maken. Deze komen 10 meter ver en gaan met de kracht van een goed getrapte voetbal.

Level 3

Nog een level. Je bliksemschichten zijn bijna tot hun uiterste ontwikkeld. Ze kunnen nu overal heen worden gezonden en doen veel pijn, maar elektrocuteren niemand. Dat lukt wel bij wezens ter grootte van een everzwijn. De bliksembollen gaan nu ook 20 meter ver en gaan al een stuk harder. Je flitsen zijn tot het uiterste gegaan en verblinden iemand voor 10 seconden. Je kan ook kleine flitsen uit je hand laten ontsnappen, als vonkjes. Dit geeft een beetje licht en mensen zullen er even statisch van zijn. Je kan ook bliksem gaan geleiden. Pas op: Dit is gevaarlijk. Laat de bliksem niet via je hart gaan. Het is niet aan te raden dit voor level 5 te doen.

Level 4

Je bent al een eind op weg. De bliksembollen zijn nu helemaal klaar en kunnen in het wilde weg worden rondgeschoten. Je kan kleine herten elektrocuteren en je handen laten hun iemands kapsel ontploffen, als bij een gestoorde wetenschapper. Je kan ook proberen donderwolken op te roepen, die bliksemschichten neer zullen slaan. Helaas heb je dit nog niet in de hand en zullen de bliksemschichten overal in slaan waar ze kunnen. Dit zal altijd het hoogste punt zijn.

Level 5

Je krachten beginnen sterk te worden. Je kan nu edelherten elektrocuteren. Heel vreemd is dat het bij de mens nog niet lukt. De bliksemschichten uit de donderwolken kan je al een klein beetje sturen, maar het kan zijn dat de schicht de macht overneemt en gewoon ergens in slaat. Je handen kunnen iemand nu pijnlijke steken geven. Je kan ook gaan proberen de bliksem het water in te sturen. Alles wat daar dan in gaat staan, verlamd voor een tijdje. Maar jizelf ook, als je er in staat.

Level 6

Je bent er bijna. Je kan feilloos bliksem geleiden, maar het blijft levensgevaarlijk. Probeer het niet voor je zeker weet dat je er klaar voor bent. Je kan ook proberen een wolk van kleine bliksemschichten te maken. Je tegenstander zal statisch worden, zodra hij er in stapt, en trek dan dus van alles naar zich toe. Je kan beginnen met mensen te verlammen, door een enkele bliksemschicht op hen af te sturen.

Level 7

Wauw. Weinig zijn zover gekomen. Je bent de Meester of de Meesteres van de Bliksem. Alles wat jij nu aan elektriciteit op je tegensctander afstuurt, elektrocuteerd hem. Ontsnappen is er niet aan. En je kan nu zelfs zonder levensgevaar bliksem geleiden. De mensen zien jou als de gelijke van Zeus, waar je ook om gevreesd zult worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://graeca.actieforum.com
 
Bliksem
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Graeca :: Graeca :: Krachten-
Ga naar: