Graeca

When war began.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Natuur

Ga naar beneden 
AuteurBericht
De Goden
Admin
avatar

Aantal berichten : 56
Registratiedatum : 17-11-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Natuur   vr nov 19, 2010 9:45 am

Level 1

Gefeliciteerd. Artemis heeft jou benoemd tot Natuurmeester. Je kan kleine bloemetjes laten groeien in je hand. Ook kan je natuurbollen uit de grond laten schieten, die jij dan, 10 meter ver en met de kracht van een stuiterbal, op je tegenstander af kan schieten. Ook kan jij planten ter grootte van gras laten doen wat jij hen beveelt.

Level 2

Ja! Een level hoger. Je natuurbollen komen nu 20 meter ver met de kracht van een voetbal. Het gras geeft zich nu volledig over aan jou. Je kan kleine struiken uit je hand laten groeien. En heb je al gemerkt dat je kleine dieren aantrekt. Met een beetje genoeg wilskracht kan je hen laten doen wat je wil. Denk wel, deze dieren zijn niet groter dan een eekhoorn en hebben ook eigen denkvermogen. Bij planten kan die lukken als je even groot zijn als de struik uit je hand.

Level 3

Nog een level. Je natuurbollen zijn tot het uiterste ontwikkeld en kan je in het wilde weg rondschieten. Je kan nu proberen grotere struiken om te zetten naar je wil. En je kan het ook gaan proberen bij kleine dieren tot de grootte van everzwijnen. Om de één of andere reden lukt het je niet bij de schildpad, maar dat maakt niet zo veel uit. En de laatste tijd voel je vreemde rillingen door het bos gaan. Die hoor je vooral. Verdiep je er eens in, wie weet welke wereld er voor je open gaat.

Level 4

Je bent een eind op weg. Je kan nu wortels uit de grond laten schieten die zich om je tegenstander wikkelen. Je kan jonge boompjes naar je wil om zetten. En wat zou er gebeuren als je die planten wil laten lopen. Blaas ze een beetje leven in en kijk wat er gebeurt. Je kan kleine herten en reeën laten gehoorzamen en bladeren net zo groot laten groeien dat je er op kan staan. Je hebt ontdekt dat die rillingen de Taal der Bomen is. En er is nog een geluid aanwezig in het bos.

Level 5

Je krachten beginnen sterk te worden. Je kan de wortels zich strak om een arm of been laten winden en de jonge bomen kan je laten lopen. De oudere bomen zijn nog wat te moeilijk voor je. Maar die ga je ergens anders voor gebruiken. Ga in les bij één zo'n boom en leer de Taal der Bomen. Je kan edelherten laten gehoorzamen. En zelfs de wijze schildpad legt zich neer bij jouw wil. En het nieuwe geluid dat je hoorde, was de Taal van de Dieren.

Level 6

Je bent er bijna. Je wortels zullen niet meer groeien, maar je bladeren nog wel, je kan er een soort huis van gaan bouwen. Je kan de takken van de oude bomen laten bewegen en je streekt feilloos de Taal der Bomen. Je kan je zelf nu bedekken met een stevig harnas van boomschors. En ga eens in les bij de uil, voor de Taal der Dieren. Je kan nu zelfs gan proberen de roofdieren te besturen, het lukte eerst namelijk alleen mar bij de prooidieren. Echter, de kans dat je dit lukt voor level 7, is miniem.

Level 7

Wauw. Weinig zijn zover gekomen. Je bent de Meester of de Meesteres van de natuur. De planten en de dieren doen volledig wat jij wil. Je kan elke plant de kracht geven om te lopen en elk dier zal doen wat jij wil. Je kan nu de roofdieren gebruiken tegen andere mensen en ze zullen je kunnen begeleiden op je reis. Jij zult geëerd worden wegens je kracht, maar gevreesd door mensen die een hekel hebben aan de natuur.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://graeca.actieforum.com
 
Natuur
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Graeca :: Graeca :: Krachten-
Ga naar: