Graeca

When war began.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Morphe

Ga naar beneden 
AuteurBericht
De Goden
Admin
avatar

Aantal berichten : 56
Registratiedatum : 17-11-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Morphe   vr nov 19, 2010 12:29 am

Level 1

Gefeliciteerd. Hermes heeft jou benoemd tot Vormveranderaar. Helaas, in dit level kun je nog niks van vom veranderen. Wel kun je met kleine morphe ballen gooien die het lichaam van je tegenstander van binnen een beetje door de war gooien. Maar meer dan een steek voelt hij niet. Je kan jezelf wel van kleur veranderen. Bijvoorbeeld, je kan je camoufleren. Maar, nog een helaas, af en toe heb je buien dat je je kracht niet in de hand hebt, dan zul je met je stemming meekleuren.

Level 2

Ja! Een level hoger. Jouw morpheballen verwisselen twee botjes in het lichaam van je tegenstander. Dit lijdt tot aardig veel pijn. En je kan kleine delen van jezelf veranderen. Je kan jezelf bijvoorbeeld een varkensneus geven. Ook kan je levenloze dingen een andere kleur geven. Zo kan je dingen ter grootte van een kei oranje maken, of een andere kleur.

Level 3

Nog een level. Je morpheballen zijn tot het uiterste ontwikkeld en verleggen drie botten, uit enkele uithoeken van je lichaam. Zo kan je opeens een teenbotje in je hoofd hebben. Je kan nu je hele gezicht veranderen van vorm. Dit lukt echter alleen in een dierenkop. Je kan nu levenloze dingen ter grootte van een stoel van kleur veranderen en ter grootte van een kei kan je ze in een ander levenloos dingen veranderen. Een dier of plant even groot of kleiner dan een egel, is ook al van kleur te veranderen.

Level 4

Je bent al een eind op weg. Je kan nu of je hele bovenlichaam, of je hele onderlichaam van vorm veranderen. Levenloze dingen ter grootte van een stoel kan je van vorm veranderen en levenloze dingen ter grootte van een tafel van kleur. Planten en dieren ter grootte van een egel is nu ook van form te veranderen en de grootte van een forse struik van kleur. Je kan nu ook beginnen met landschapsverven. Eigenlijk kan je zand, gras en struiken verkleuren of vervormen.

Level 5

Je krachten beginnen sterk te worden. Je kan jezelf nu helemaal van vorm veranderen. Zelfs in een wapen. Al beveel ik je dat niet aan. Alles ter grootte van een boom kan nu van kleur worden verandert en alles ter grootte van een tafel van vorm. Je kan nu ook verder met het landschapsverven. Je kan het water een andere kleur geven. Helaas is er van vorm niks te veranderen bij water.

Level 6

Je bent er bijna. Alles ter grootte van een boom kan nu van vorm verandert worden. En je kan de morphe wolk veranderen. Je hebt het alleen nog niet onder de knie en je kunt niet bepalen wat de levende wezens, die in die wolk stappen, worden na hun morphe. Je kan ook de wolken verven.

Level 7

Wauw. Weinig zijn zover gekomen. Jij bent de Meester of Meesteres van de Morphe. Je bent in staat de lucht tot aan de horizon te verven. Ook kan je bepalen wat de wezens die in jouw wolk stappen worden. En je kan onbeperkte grootte kleuren en vervormen. De mensen zullen onder de indruk zijn van jouw kunsten. Of ze rennen angstig weg voor jouw creaties.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://graeca.actieforum.com
 
Morphe
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Graeca :: Graeca :: Krachten-
Ga naar: