Graeca

When war began.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Water

Ga naar beneden 
AuteurBericht
De Goden
Admin
avatar

Aantal berichten : 56
Registratiedatum : 17-11-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Water   vr nov 19, 2010 12:05 am

Level 1

Gefeliciteerd. Poseidon heeft jou benoemd tot Watermeester. Je kan een beetje spelen met water en je ka waterbollen maken, die je 10 meter in het rond kunt schieten en die aankomen met de kracht van een stuiterbal. Ook kleine golfjes maken is geen probleem.

Level 2

Ja! Een level hoger. De waterbollen komen nu 20 meter ver en komen even hard aan als een voetbal in de maagstreek. De golfjes die je kan maken, komen al tot je middel. Ook kun je het water vast pakken en als een lint rondzwaaien. Helaas kan je hier nog niet veel mee.

Level 3

Nog een level. Je waterbollen zijn tot het uiterste ontwikkeld. En het waterlint kan je gaan gebruiken als zweep of als touw om iemand vast te binden. De golven zijn nu zeer krachtig, zolang ze tot je middel blijven komen. Dan hebben ze de kracht om iemand mee te sleuren. Je kan ze ook al zo hoog als een gemiddeld mens maken, maar dan zijn ze zwakker en brengen ze iemand alleen maar uit evenwicht. Je hebt nu ook de kracht om een meertje van ongeveer 10 bij 10 meter en 2 meter diep droog te leggen. Het water verdwijnt dan in de grond. Je moet alleen wel de hele tijd je aandacht erbij houden, anders spuit het er weer uit.

Level 4

Je bent al een eind op weg. Je waterzweep kan iemand een forse kneuzing geven. Het droogleggen van meren kan nu op een andere manier. Je verandert het water in mist. De oppervlakte en diepte van het meer blijft hetzelfde, maar je kan nu andere dingen gaan doen terwijl het droog is. De mist zelf kan je nog niet sturen, dat is nog te moeilijk. Je kan nu golven maken van ongeveer 2,50 meter. Ook kan je gaan oefenen met modder. Bijvoorbeeld met modderballen.

Level 5

Je krachten beginnen sterk te worden. Je golven zijn nu zo hoog als de eerste twee verdiepingen van een huis. Je waterzweep en lint zijn af en je kan beginnen met het sturen van mist. Denk eraan dat mist meer lucht is dan water, dus dat je zal moeten bewegen als een Luchtmeester. Wat nieuw is, is de octopusvorm. Je kan je hele lichaam bedekken met water en daar allerlei aanhangsels aan vasthangen, zoals bijvoorbeeld 6 extra armen, zodat je een octopus wordt.

Level 6

Je bent er bijna. De golven zijn nu zo hoog als een huis van drie verdiepingen. De mist kan je feilloos sturen en je kan het zelfs maken zonder een meer droog te moeten leggen. Je kan nu een octopusvorm doen die zo groot is als een olifant. En probeer hoog in de lucht eens wolken te sturen. Dit kan niet gebruikt worden voor de vechtkunst, maar mooi is het wel. Je kan nu ook een gebied laten overstromen. Dat gebied is niet meer dan 10m2, maar je zal tot je middel in het water staan. En als het water terugtrekt, dan gaat dat gepaard met draaikolken en een sterke stroming.

Level 7

Wauw. Weinig zijn zo ver gekomen. Jij bent de Meester of de Meesteres van het Water. Je octopusvorm kan even groot worden als een blauwe vinvis, het grootste dier ter wereld. Je kan nu gebieden laten overstromen ter grootte van de stad Utrecht. Let er dan wel op dat je dat hele gebied van een bergtop kan overzien. Je modderkunsten, die je nog steeds hebt, zijn volledig voltooid en je kunt tsunami's maken van 10 verdiepingen hoog. Je zult geëerd worden voor je kracht, maar gevreesd. De mensen denken dat jij verantwoordelijk bent voor de vreselijke zeestormen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://graeca.actieforum.com
 
Water
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Graeca :: Graeca :: Krachten-
Ga naar: